CHARLIE & ANNIE - livets guld

Alla inlägg den 28 april 2008

Av Emelie - 28 april 2008 10:34

Idag fyller Felix, Charlies kompis, år! Liksom alla andra kompisar så fyller han givetvis 1! Det e ett år efter babyboomen i år. Måååånga 1årskalas!  Får se om de får plats på dagis sen i höst allihopa. Det ser mörkt ut i Knislinge o Hanaskog, kan hända att man får köra med Charlie till Broby...tråkigt. Kommer han kanske inte på samma ställe som sina kompisar...fast Felix bor ju i Broby. Ska köra o fira den lille 1åringen i eftermiddag när Daniel kommer hem med bilen. Ska se deras nyrenoverade kök också, ska bli kul. Älskar fina kök! Vi var själva o kikade på kök på Kvik i lördes, fastän vi inte har nåt hus att sätta in nytt kök i än... Vrickat! Men jag älskar det. Pilla ihop luckor, bänkskivor, handtag, kakel o vitvaror så det blir precis som jag vill. Satt o skissade på ett kök igår med papper o penna. Blev riktigt fint! När jag ändå var igång så ritade jag tå olika badrum också=) Jag gillar att rita. Ska nog ta upp mina "skills" o skissa av Charlie en dag.... Hade ju dock MVG i bild när jag gick på högstadiet... O så har jag en hel pärm med blyertsteckningar jag gjort hemma av en massa olika personer! En del e faktiskt riktigt bra. Finns t.o.m ett självporträtt bland de bilderna.... hahaha, det ska jag dock gömma långt in i garderoben=) Hahaha. Undrar var de pärmen är nånstans??? Får ta o leta fram den så jag kan sätta in bilden på Charlie där också sen när den e klar.


I eftermiddag när Daniel kommit hem ska han sätta upp Charlies sandlåda, medan vi e hos Felix. Den e ihopasatt o oljad, nu ska den bara på plats också, o så ska han lägga plattor runt den så det blir enklare att klippa gräset runtom. Så snart har Charlie gungor, sandlåda och rutchkana i trädgården. Rutchkanan ska bara målas o poleras lite, så det blir bra glid! =) O så skulle nog farbror Flua göra handtag på sidorna till den så man inte råkar åka utanför... Kommer bli en fin lekpark till lille nisse!


Nu ska jag nog gå o städa ordning lite på Charlies lekrum, han hade en sån tid imorse då han skulle asa ut precis ALLT från lådorna o ut på golvet. Så där e lite stökigt. Sen ska vi nog gå ut en sväng i solen när han vaknat o ätit mellis!


Kram kram

Presentation


Charlie o Annie - livets guld

Mina godingar

  Annie äter sin första kladdkaka

 

Charlie busar i trädgården

   

Syskonmys

Älsklingarna

   

Charlie på Lalandia

 

Annie - min lilla sessa

 

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

GÄSTBOKEN

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards