CHARLIE & ANNIE - livets guld

Alla inlägg under mars 2011

Av Emelie - 21 mars 2011 20:31

Detta är helt otroligt. Jag gillar inte att gnälla hela tiden, men ibland e det fan befogat.

När det gäller sjukdomar på sistone i den här familjen är det befogat!! Vi har fan inte varit annat än sjuka sen vi kom hem från Lalandia... Utom en vecka i början av mars, då var det ganska ok, men sen kom det igen...Typiskt!!

Nu e det Annie som har fått dubbelsidig lunginflammation...o så början till öroninflammation på högra örat, han såg att hon var röd däri... Så nu ska vi försöka få i henne flytande penicilin i 10 dgr. Kan ju bli minst sagt intressant... Den första dosen gick bra. Men andra ggn stretade hon emot o klöktes lite. O nu innan hon la sig spottade hon först ut de igen o när jag försökte igen spydde hon upp allt - inkl. lite välling som jag lyckades få i henne timmen innan... Suck! Får man ge saft efteråt?? Eller det e förbjudet? Hade nog kunnat hjälpa lite iaf. Så kanske hon inte spyr åtminstone.


Dessutom började Charlie spy som en gris igårkväll efter han lagt sig... Så han spydde ner hela sängen en gång. Sen kom det en gång till och en till o så höll han på hava natten. Men som tur var så var han så himla duktig o lutade sig ut över golvet de andra gångerna så vi slapp byta sängkläder fler ggr.. Men när han vaknade imorse drack han sin välling som vanligt, åt frukost, busade o lekte o sen har han varit som vanligt hela dagen. Jag vet inte vad det var för infall??!! :S


Nu har jag skrivit klart min andra inlämnings uppgift till skolan. Ska kolla igenom den en gång till imorgon sen ska jag skicka in den så jag slipper tänka mer på det. Går i skolan 11.30 - 15 imorgon. Jag måste ringa min praktik plats också imorgon. Har fått plats på Möllarps förskola i Östanå!!! Det är en utomhusförskola, som jag önskade att få vara på. Så det ska bli himla roligt att få komma dit o se hur de arbetar. Kommer att vara på samma ställe dessa 3 veckorna, 4 veckor nästa termin och 3 veckor VT2012, så jag hoppas att jag kommer trivas där!


Har spelat lite Sims 3 nu efter att barnen somnat. Ska snart gå in o ge Annie lite Alvedon, febern flyger i taket så fort Alvednen släpper så då e det bara att stoppa i henne mer febernedsättande för hon blir helt vimsig o orolig av febern....Stackars lilla stumpan! O så hostar hon så det gör ont på henne.... lilla sessan...


See ya!

     

Av Emelie - 20 mars 2011 21:00

I onsdags var vi i Malmö o hälsade på min kära vän Kim o hennes lilla familj! Tog en massa bilder. Men här är några

 

 Annie tyckte Ludvig hade en urball gunga! Som tur var höll den fr bebisar upp till 11kg så hon kunde lugnt testa ;)

 

O här är gudasöte lille Ludvig!! Han var så snäll, sa inte ett ljud o när han gjorde det så skrattade han bara! :D Goding! Han e så fin, Kim! <3

     

Jag fick gosa lite med bebis o så fick jag en fin bild på mamma o son! ;)

Charlie tömde deras godisskål (igen) o var allmänt borta hela vistelsen, för det var Bakugan på tv (!!!!!) :D Hihihi, det bästa han vet! (Födelsedagstips!!) ;)



Katten tyckte det var mysigt med vagnar o kröp ner i fotänden på Annies vagn o låg där hela tiden vi var där ;) Hehehe. Ser ganska gosigt ut!

     

Det var en bra dag! Inga sjuklingar. Bara gos, mys, god mat o trevligt sällskap!! Synd att det blir så sällan!


I lördes var det barnloppis i Knislinge o jag tjänade in hela 500spänn tillsammans med Mia!! Hehehe. Inte illa för lilla Knislinge :D

Bättre än inget o det var ganska kul - träffade många kändisar!


Nu e det snart sängen som gäller! 

Av Emelie - 19 mars 2011 16:15

Grattis lillebror på din 20 årsdag!!!!


Även om du lever loppan i Australien så vill storasyster skicka en hälsning på den stora dagen!! ;)


Hoppas att höra från dig snart igen!


Familjen hälsar! (Speciellt Charlie, han tycte vi skulle åka till dig o ge dig en present! ;) ) 

Av Emelie - 3 mars 2011 23:32

Satt o kollade på gamla bilder från när Charlie var liten, som Annie. Hur liten han än varit så känns det ändå som att Annie e mindre... Givetvis har Annie ärvt mycket kläder av storebror och många kläder hon har nu som varit hans har han ju på många bilder, alltså vet jag hur stor han e där. Men så stor e väl inte Annie nu??? ELLER?? Känns ändå som att Charlie måste varit större.... Hon e ju så liten..... eller e hon inte?

Ungar....

Så...ja. Hon e kanske stor då. Eller så var Charlie lika liten iaf... :P

Beror ju på hur man ser det! Hihi..

De e lika varann iaf! Syskon kan ingen förneka att de är.

 

Annie 1 år & Charlie 1 år


14 månader gamla. Ok, likheten var större när de var små...

Eller i badet...

Ganska lika!!! ;)


Mina små diamanter!!! ÄLSKAR ER!!


Av Emelie - 2 mars 2011 19:29

Idag har Annie klippt håret för första gången i hennes 13 månader långa liv! Hon var jätteduktig! Satt som ett ljus hela tiden. Frissan (Jessica, Klipp o kryll) fick till o med göra en inbakad fläta i luggen på henne! :D

Så fin hon blev lilla gumman!

 

Annie med den fina flätan i håret!! <3


Charlie klippte sig också! Han fick en tuff liten klippning i mammas knä. Blev fin han också, min lille gosse! Men han har ju varit med några ggr förr.... ;)

Så det blev dubbelklipp idag.

Sen gick vi en sväng på stan o fikade på Zekes. Sen åkte vi till Öllsjö o åt middag o sen bar det av till tågstationen för att vinka lite när min lillebror Simon tog tåget till Kastrup för att flyga till Sydney, Australien, där han planerat att stanna i 1 år...!

Kul för han, mindre kul för oss! :P

 

Men iväg kom han o nu sitter han nog på planet till München, där han ska mellanlanda första ggn, sen blir det nåt arabiskt lyxplan till Abu-Dhabi, där han ska byta igen till Sydney (också samma lyxplan).

Tok-roligt att han bara har 55 min på sig att byta i München, haha. Hoppas han har spring i benen :D


Fick lite gosiga bilder på barnen i helgen.

   


Nu sover barnen o jag ska nog placera min rumpa i soffan fram till 22 iaf. Hoppas det är nåt intressant på tv...


En bild på Annie förra veckan, då hon fick smaka kladdkaka o grädde för första ggn! Hahaha...mmmmm, gott!!!

 

Hej hopp!

Presentation


Charlie o Annie - livets guld

Mina godingar

  Annie äter sin första kladdkaka

 

Charlie busar i trädgården

   

Syskonmys

Älsklingarna

   

Charlie på Lalandia

 

Annie - min lilla sessa

 

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

GÄSTBOKEN

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards