CHARLIE & ANNIE - livets guld

Alla inlägg den 8 april 2010

Av Emelie - 8 april 2010 21:04

Så var påsken förbi o nu e det vanliga dagar igen.

Så skönt. Det hände inte så mkt här i påsk, vi var ute o krattade på baksidan av huset på långfredagen, samtidigt som Charlie blev sjuk i 39 grader feber o diaré... Inte så rolig historia. Dagen efter var Charlies feber borta o Daniel sådda gräs på den numera snyggt tillplattade utjämnade o faktiskt ganska stora gräsplätten bak huset. Fortfarande diaré för lillens del, men på kvällen märktes inget o vi var hos farmor o åt middag.

Sen lämnade jag o Annie av pojkarna hemma o for på 25års fest hos Rebecka! Inte illa - knappt tre månader o redan varit på mingelfest=)

Mycket trevligt. Men vi tog bara en snabbvisit, 1,5tim sen körde vi hem. Lillan var hungrig o trött o jag kände faktiskt inte för att slänga fram tuttarna där bland alla barnlösa ungdomar...=)...som faktiskt verkade tycka det var lite mysigt med en bebis på stället, hihi. Det var till o med en kille som ville hålla henne en stund....tills hon började gnälla, haha! Mysigt tyckte jag! "Tjejer brukar tycka om mig" sa han när han fick henne, o det gjorde hon nog, tills hon upptäckte att han inte hade några bröst! He he he.

I söndes kommer jag inte ihåg vad vi gjorde...inte så mkt tror jag, har för mig att det var dåligt väder. Diarén var iaf borta oxå, skönt!

I måndes var iaf Måns, Elina o Camilla här o lekte. Det var kul o barnen lekte fint. Vi fikade på kladdkaka o mammorna snackade gojja....till Charlie kommer till mig i köket o bara tittar på mig utan att säg nåt...o så klöks han...så vi går in på toa...o så kräks han...maaaassor...Stackars lille gubben!

Så då skickade jag hem våra kära vänner i hopp om att de skulle slippa bli smittade! Vilket vi nu i efterhand kan konstatera att de slapp! Skönt!


O kräktes gjorde han stackarn o diarén kom tillbaka...om o om igen. Måndag o tisdag...sen slutade det! Alltihopa! Sen började han dricka välling...o åt en macka...o drack en massa saft...o åt fickpinnar...o nu e han som vanligt!

Vet i tusan vad det var för spökerier. Men det e skönt att det e över, för både hans o min del, för i tisdes fick jag typ 40 graders feber bara hux flux! Proppade i mig alvedon, men ändå hade jag 38,6 grader o kände mig svimfärdig. Så Daniel fick komma hem från jobbet o passa oss, hihi=)

På kvällen när jag skulle sova hade jag sån enorm huvudvärk o av någon skum anledning skrattade jag ohämmat utan att veta varför??? Då tänkte jag bara - nu kokar hjärnan över....Men jag somnade till sist o dagen efter var jag frisk... Mycket underligt.


Idag har jag bakat vetekransar till Charlies födelsedagskalas i helgen o bytt sängkläder i allas sängar o packat in alla Charlies presenter. Jag fick ju bjuda hit farmor för att distrahera lillemannen så jag kunde smita ner i källaren obemärkt o vslå in presenterna, o det med framgång. När jag kom upp för trappan sa jag att jag varit i tvättstugan o det köpte han!=)


Imorgon ska vi baka "kokobullar" som Charlie säger, "negerbullar" som jag säger, eller "chokladbollar" som det heter!=) O så ska vi städa.

Får se hur långt i planeringen vi kommer. Med den snart 3-åriga pojke jag har i huset vet man aldrig vad som händer. Idag har jag nog varit väldigt nära ett litet magsår...

Jag säger: Charlie, nu e det mat, kom o ät!

Charlie säger: Nej, jag vill inte ha.

Jag: Ok, men då får du vara hungrig, för du får inget annat... (Grymt jag vet, men vad gör man???)

Charlie: Nej, jag vill inte ha nåt annat heller...

Jag: Ok.

Sätter mig själv o äter.

Kommer C in i köket.

//:C: Jag vill ha en sån röd! (menas en röd "Extra drops")

Jag: Nej, får du inte!

:// x typ 1000ggr, medans Charlie numera skriker o hyperventilerar om vartannat.

O så ska han ha nåt annat han inte får som jag säger nej tilll o så samma visa om igen...o så ska han ha mat till slut. Spagetti o köttfärssås. Jag lägger upp på tallriken jag satt fram, men så börjar han o klaga att oj, nej, det var inte den tallriken han skulle ha. Så hämtar jag den tallrik han vill ha, lägger över maten o stoppar den i munnen på han.

Sen börjar vi slåss om vad han ska ha o dricka.

Det hela slutar med att han äter lugnt o stilla o glatt typ 6 skedar mat o dricker 2 glas päronsaft (som jag fått blanda om 2ggr) som jag fått hälla grön karamellfärg i för att saften ska bli grön...


Vad ska man göra??? Efter maten är han hur go som helst, tills det e dags för nästa övertalning - tandborstning. Det är STOPP ända tills man till slut kommer in på toa o sätter tandborsten i munnen, då står han helt stilla o gapar.......


MAGSÅR???? GRÅTT HÅR??? Inte långt borta....





Presentation


Charlie o Annie - livets guld

Mina godingar

  Annie äter sin första kladdkaka

 

Charlie busar i trädgården

   

Syskonmys

Älsklingarna

   

Charlie på Lalandia

 

Annie - min lilla sessa

 

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

GÄSTBOKEN

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards