CHARLIE & ANNIE - livets guld

Direktlänk till inlägg 24 juni 2007

Charlies första semester

Av Emelie - 24 juni 2007 21:17

Nu har vi kommit hem från midsommarsemestern! Det har varit väldigt givande ocg mysigt. Charlie trivs kanske inte till 100% med campinglivet men han gav det helt klart godkänt - sova i vagnen dagarna i enda e skönt! Och så fick han inviga sin nya resesäng som uppenbarligen var skön, eftersom han sov som en stock i den! Runt 16tiden alla tre dagarna blev dock en eller två timmar med gnäll då han klart berättade för oss hur mycket han hatade campinglivet - efter detta utbrott var allt bra igen och campinglivet var det bästa han visste, skrattade och pratade! Gullunge!


Midsommarafton var det dötrist väder. Vaknade med typ 16 grader o regn - gick o la sig med typ 16 grader o regn... Ingen hit. Skorna var väääldigt blöta. Men Charlie var torr!=)


Midsommardagen vaknade vi med 18 grader o sol...ändrades snabbt - 17 grader o storm. Detta var en väldigt blåsig dag, men bada skulle de ändå! Barnen var som fiskar - dock inte Charlie. Inte Charlies mamma heller... Kvällen avslutades med grillmys hos Rosenqvists. Mycket härlig kväll - solen tittade tillbaka och solnedgången var inte fy skam. Somnade med typ 15 grader o vindstilla - inget regn.


Söndag idag. Vaknade med kanonväder. Ingen aning om temperaturen, fokuserade mest på att det var SOL! Varmt var det också. Klänningen som jag egentligen skulle haft på midsommarafton fick jag äran att bära idag. Sol sol sol. Vi städade stugan och besällde sen pizza som vi åt på klipporna vid havet. Ungarna hade då givetvis redan badat typ 3 ggr.


Mycket härlig midsommar - trots ovädret på aftonen! Träffade Josse, Sandra, Micke och en massa andra skojjiga människor som man trivs himla bra tillsammans med! Skönt med avslappning. Charlie träffade också sin namne (som också fyller år på samma dag som Charlie) för första gången. Alltså hade vi 2 Charlie's att hålla reda på denna semester. Charlie 1 - 5 år o 2,5 månader. Charlie 2 - 2,5 månader! Två härligt goa killar! Barn e bara så underbara! Älska barn! Mera barn åt folket. Varför skaffar inte folk fler barn än de gör. Genomsnittet e typ 1,8 barn per hushåll i Sverige. Det e inte mycket. O bidrar inte speciellt mycket till att befolka Sverige i framtiden! Mera barn, tack!!


Nu lär det inte bli så mycket uppdatering här på ett tag. Bredband e inte färdigutbyggt dit vi drar kosan till imorgon. För imorgon går flyttlasset! Huset e nästan klart o det ska bli så härligt att flytta ut i sommarsoliga Wanåsskogen! Underbart! Så nästa uppdatering blir antagligen någon gång efter att jag o Charlie kommer hem från Jiingijamborii 2007 i Rinkaby! Då har jag förmodligen mycket att berätta!


SOLONG




Bilder på Charlie x2, lite myspys med pizza o solning på klipporna, myspys vid Rosenqvists husvagn, lillebror Simon dyker och Charlie o mormor i vårt nya kök i Wanås. Enjoy!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 29 juni 2016 07:35

Kod för att importera min blogg till Nouw: 7578218537

Av Emelie - 6 januari 2015 12:17

Oj vad jag har svårt för att bara sitta i soffan o inte göra ngt alls! Men det e det vi gör idag. Charlie ligger här intill mig o suckar emellanåt, samtidigt som han kör huvudet ner mellan filtarna o soffryggen. Annie sjunger på sitt rum som vanligt ...

Av Emelie - 22 december 2014 18:42

God jul o gott nytt år alla i familjen, vänner o andra som vi känner! ;) Vi önskar er en riktigt skön julhelg!! Ta det lugnt, njut och ät choklad! Kramar fam Borgander ...

Av Emelie - 16 november 2014 19:57

Vecka 46 går mot sitt slut. Här sitter vi i soffan och väntar på att Bones ska börja. På TV visas Aktuellts nyheter och nu har det gått så långt att USA ska lagstadga att båda parter måste "aktivt säga Ja" till sex. Åh vad jag blir arg o ledsen på fo...

Av Emelie - 25 oktober 2014 21:42

Nu e det höstlov och det firar vi i familjen med sjukdom. Charlie har feber och huvudvärk. Dagen började bra med simning, fotboll och lek med kompisar. Till middagen ville Charlie ha en alvedon för att han hade ont i huvudet. Efter maten tyckte jag...

Presentation


Charlie o Annie - livets guld

Mina godingar

  Annie äter sin första kladdkaka

 

Charlie busar i trädgården

   

Syskonmys

Älsklingarna

   

Charlie på Lalandia

 

Annie - min lilla sessa

 

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

GÄSTBOKEN

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards